Rektör Prof. Dr. Bilgin, Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesinde İncelemelerde Bulundu

21 Eylül 2022, Çarşamba 32

Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesini ziyaret etti. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu ve Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ardıç’ın da yer aldığı ziyarette, Botanik Bahçesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Gör. Nasibe Tekiner Aydın tarafından, merkez bünyesinde hayata geçirilen ihtisaslaşma projeleri ve projeler kapsamında yürütülen çalışmalar, envanter projesi kapsamında gerçekleştirilen araziler ve Botanik Bahçesine taşınan hedef bitkiler ile Botanik Bahçesi ARGE ve SERGİ Serasında yetiştirilen bitkiler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.