İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Beraberindeki Öğrenciler Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni Ziyaret Ettiler

02 Kasım 2022, Çarşamba 34

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe ŞENTÜRER, Arş. Gör. Oya Yeşim ARMAĞAN ve beraberlerindeki 20 kişilik öğrenci grubu ile Botanik Bahçemizi ziyaret ettiler. Doç. Dr. Zehra EMİNAĞAOĞLU Botanik Bahçemiz içerisinde yer alan Artvin iline özgü Yöresel Evler Sokağı, Etnografik ve Tematik Bahçeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretleri için Botanik Bahçesi Müdürü Prof. Dr. Özgür EMİNAĞAOĞLU, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe ŞENTÜRER’e şükranlarını ifade ederken, Prof. Dr. Ayşe ŞENTÜRER ise Prof. Dr. Özgür EMİNAĞAOĞLU’na ve Doç. Dr. Zehra EMİNAĞAOĞLU’na nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti.