Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesinin Açılışı Gerçekleştirildi

12 Ağustos 2022, Cuma 45

Plaket ve Hediye Takdim Töreni

Programda protokol konuşmalarını müteakiben Botanik Bahçesinin kuruluşunda ve geliştirilme sürecinde destek ve katkılarından dolayı Bakan Faruk Çelik, Artvin Valisi Yılmaz Doruk,  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla,  Ali Nihat Gökyiğit Vakfı Başkanı Ali Nihat Gökyiğit ve Vakıf Başkan Yardımcısı Turgut Gökyiğit, Vakıf Danışmanı Ümit Gürses, Ali Nihat Gökyiğit Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vahide Gigin’e plaket ve hediyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin tarafından takdim edildi.
Aynı zamanda Botanik Bahçesinin geliştirilmesi ve hizmete açılması sürecinde fedakâr çalışma ve gayretlerde bulunan Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile bursiyerlerine plaket ve hediyeleri verildi.